Dr Wang Zefeng

Dr Wang

Tongrentang välkomnar Dr. Wang Zefeng!

Dr. Wang Zefeng har examen från Tianjin University of Traditional Chinese Medicine och har varit praktiserande läkare i Kina och i Sverige. Han har studerat med professor Yan Li, en berömd akupunkturlärare i Tianjin, och professor Ye Zhenfang, son till Ye Shixian, en berömd TCM expert i Tianjin.

Dr. Wang Zefeng är bra på att behandla olika smärtstillstånd, såsom livmoderhalsspondylos, periartrit, tennisarmbåge, bröstkorsbråck, ischias, och artrit. Hans behandling kan också lindra symptomen vid olika humörsjukdomar, såsom depression, sömnlöshet, ångest, oro, och humörsvängningar i klimakteriet, samt lindra och bidra till läkning vid efterbehandlingar av en rad allvarliga sjukdomar.

Om din behandling inom den svenska sjukvården inte har lyckats hjälpa dig eller inte når ända fram, kan traditionall kinesisk medicin erbjuda en andra chans till att hitta lösningar och lindring som gör ditt välmående bättre. Medtag ett utdrag av genomgångna tester, behandlingar och testresultat från tidigare behandling – på detta sätt kan vi säkerställa att Dr. Wang Zefengs behandlingen sker i harmoni med redan utförda behandlingar!

Välkommen att ringa för att boka behandlingstid!”

Image